با همکاری مشترک انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران
جداسازی و اندازه گیری ترکیبات اسانس زیره سبز به روش GC-MS و اسپکتروفتومتری و بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی آن تحت شرایط مختلف رشدی

امیرحسین سعیدنژاد؛ روح الله مرادی

دوره 9، شماره 2 ، مهر 1401، ، صفحه 113-121

https://doi.org/10.30473/ijac.2023.66491.1254

چکیده
  ارزیابی پاسخ های گیاه در شرایط رشدی متفاوت یکی از گام های اصلی به سمت درک بهتر کارکرد و عملکرد آنها محسوب می شود. با هدف روشن کردن اثر این شرایط متفاوت بر ویژگی های اسانس زیره سبز، این گیاه به عنوان یکی از مهمترین گیاهان دارویی ایران در این آزمایش در شرایط رشدی رویشگاه طبیعی، مزرعه و گلخانه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان دهنده درصد ...  بیشتر